Gratis Verzending | Deskundig Advies | Webwinkelkeur Certificaat

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van een product?

Dit is per product verschillend. De meeste meubels zijn hand gemaakt en worden per bestelling speciaal voor de klant geproduceerd.

De levertijd voor deze producten ligt tussen de 3-5 weken. Alle overige producten zijn meteen leverbaar. Dit duurt ongeveer 2-7 dagen. 

Hoe werkt de bedenktijd?

Je kunt altijd binnen 14 dagen na ontvangst de producten aanmelden voor retour, vervolgens krijg je nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen, je krijgt dan het factuurbedrag INCLUSIEF verzendkosten teruggestort binnen 14 dagen na melding retour. De verzendkosten van de klant terug naar kinderbureaus.nl wordt niet vergoed. 
Het retour formulier kan worden aangevraagd via het contact formulier. 

Hoe kom ik meer te weten over een bepaald product?

Als de beschrijving van een product niet volledig genoeg is kun je altijd contact met ons opnemen via 085-004 16 32 of via email: info@kinderbureaus.nl.
Wij reageren snel op elke vraag. 

Is jullie website veilig en wat gebeurd er met mijn gegevens?

Wij gebruiken een SSL-verbinding. Daardoor worden alle gegevens die je aan ons doorgeeft versleuteld en kunnen ze door anderen niet ingezien worden.
Wij gaan zorgzaam om met deze gegevens. 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor alle producten zijn gratis!

Bezorgen jullie ook in België?

Ja, wij bezorgen ook in België. 
Bij een grote bezorging wordt er eerst een lever afspraak gemaakt, zodat wij leveren op een tijdstip dat voor jouw het beste uitkomt. 

Wat zoek je?