Gratis Verzending | Deskundig Advies | Webwinkelkeur Certificaat

De leukste slaapkamer meubels voor kinderen van Mathy by Bols

De leukste slaapkamer meubels voor kinderen van Mathy by Bols

De leukste slaapkamer meubels voor kinderen van Mathy by Bols

 Mathy by Bols is hét merk als je op zoek bent naar mooie slaapkamer meubels voor op de kinderkamer. Zoals een kinderbureau met bijpassende boekenkast en kledingkast. De meubeltjes zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook praktisch. Daarnaast zijn ze ontworpen met oog voor de motorische ontwikkeling van jouw kindje. En het leuke is, de Mathy by Bols kindermeubels uit de Asymetry lijn zijn helemaal op elkaar afgestemd. Wat maakt dit merk zo bijzonder? En uit welke bureaus en kasten bestaat de Asymetry collectie?

 

Bijzondere kinderbureaus en kasten uit de Asymetry lijn van Mathy by Bols

 De Asymetry collectie van Mathy by Bols bestaat uit kinderbureaus, maar ook uit bijpassende kleding- en boekenkasten. Over het design van de slaapkamermeubels is nagedacht. Ze stimuleren niet alleen de zelfstandigheid van jouw kindje, maar ook de motorische ontwikkeling. De bureaus en andere bergmeubelen uit de collectie zijn ontworpen met het oog op pedagogiek, gebaseerd op Maria Montessori.

 Zoals de naam van de collectie al doet vermoeden, zijn de slaapkamer meubels voorzien van een asymmetrisch design. Maar dan natuurlijk wel in de meest vrolijke kleurtjes. De strakke en eenvoudige lijnen van de meubelen zorgen voor overzicht. Dat zorgt ervoor dat kindjes niet worden afgeleid door prikkels van buitenaf. Er is dus ruimte genoeg voor ontwikkeling én het gebruiken van de fantasie. Laat dat avontuur maar beginnen!

 

De inrichting van de kinderkamer: waarom is dat zo belangrijk?

 De slaapkamer van jouw kind is veel meer dan alleen een ruimte om te slapen. Op deze plek voelt jouw kindje zich veilig, beleeft het spannende avonturen en leert het elke dag weer wat nieuws. En met een hoofdje vol fantasie, is er natuurlijk geen ruimte voor overbodige prikkels. Daarnaast moeten de meubels voldoen aan de hoogste eisen. In de eerste plaats moeten ze veilig zijn, maar ook praktisch én mooi om te zien. De inrichting van de kinderkamer gaat dus verder dan alleen het plaatsen van een bed of kledingkast.

 Kindjes vinden namelijk niets leuker dan tekenen of knutselen aan hun eigen bureau. In combinatie met een bijpassende boekenkast of een kledingkast met hang- en leggedeelte van Mathy by Bols. Je hebt de keuze uit ontzettend veel opstellingen. Zo richt je de kamer van jouw kleine avonturier altijd in zoals jouw kleintje dat mooi vindt. Daarnaast hoef jij je geen zorgen te maken over kwaliteit of veiligheid. Want met de kindermeubels uit de Asymetry collectie van Mathy by Bols zit dat wel goed.

 

Mathy by Bols Asymetry bureau of kledingkast in diverse opstellingen

 Omdat de Asymetry collectie van Mathy by Bols heel veel verschillende opstellingen kent, vind je altijd het bureau, de boekenkast of de kledingkast die aan jouw wensen voldoet. Kies bijvoorbeeld voor een kinderbureau met boekenkast in één, of een stoere kledingkast met handige opbergvakken en een hanggedeelte. Bij kinderbureaus.nl maak je eenvoudig een keuze uit de gehele Asymetry lijn van Mathy by Bols. Ben je op zoek naar kinder slaapkamer meubels van Dipperdee? Ook die bestel je heel eenvoudig online via de webshop.

Wat zoek je?